Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Olympische Spelen

Op de pagina van de Olympische Spelen van Headlines.nl lees je de allernieuwste headline over deze geweldige sportmanifestatie in Londen.

Als je het nieuws over de allergrootste sportmanifestatie wilt volgen, dan ben je hier dus helemaal op de juiste plek. De Olympische Spelen is ’s wereldst allerbekendste sportmanifestatie. Er doen hier echt duizenden atleten mee in tal van sportcategorieën. De sporters die de beste prestatie in een onderdeel leveren, krijgen een Olympische medaille. Dit kan een bronzen, zilveren of gouden medaille zijn. Elke vier jaar worden de Spelen in een andere stad gehouden. De stad wordt altijd uitgekozen door het Internationaal Olympisch Comité. Dit jaar was Londen aan de beurt. De sportmanifestatie werd geopend met de Olympische vlam. Het vuur dat wordt ontstoken blijft gedurende de Spelen steeds branden. Het wordt ook weer gedoofd tijdens de slotceremonie. Er zijn twee varianten van deze sportmanifestatie. Dat zijn de zomerspelen en de winterspelen. De zomerspelen zijn het meest bekendst.

Op Headlines.nl lees je op deze Olympische Spelen pagina alle nieuwe berichten over dit grote en geweldige sportevenement. Jij bent dus altijd op de hoogte van het laatste sportnieuws en weet je als eerste welke atleet een wedstrijd heeft gewonnen.